Acai Berry

Ez a kis lila gyöngy méltán örvend egyre nagyobb népszerűségnek: nemcsak íze miatt kiváló, hanem olyan csodás gyógyító hatása van, mellyel talán egyetlen más gyümölcs sem rendelkezik. E trópusi ízű növényt a legtökéletesebb ételnek tartják a világon, mivel telis-tele van tápanyagokkal.
Itt az idő szólni azokról a tulajdonságairól, melyek a méregtelenítésen túl ilyen értékessé teszik ezt az amazonaszi növényt.

acai berry

 • Rengeteg antioxidánst tartalmaz: tízszer annyit, mint a szőlő és kétszer annyit, mint a fekete áfonya. Ezek az antioxidánsok hatékonya szállnak szembe a szabad gyökökkel, elpusztítják azokat, így szervezetünket megerősíti, ellenállóbbá teszi a betegségekkel szemben, valamint lassítja az öregedést, mert éppen a szabad gyökök azok, amik felelősek a ráncokért is.
 • Magas a nyomelem- és étkezési rost-tartalma is, amiknek köszönhetően az acai berry javítja az emésztőrendszer működését. Béltisztító hatása jelentős, gyorsítja az emésztést és az anyagcserét, így még jelentős súlyvesztéshez is hozzásegít minket.
 • Mivel vitaminjainak és ásványi anyagainak köszönhetően képes csökkenteni a koleszterinszintet, ezért segítségével megelőzhetőek az olyan szív- és érrendszeri megbetegedések, mint a stroke, a szívinfarktus, az érelmeszesedés és egyéb hasonló problémák.
 • Nagy mennyiségben tartalmaz E-vitamint, mely szervezetünket frissen, fiatalosan és lendületesen tartja.
 • Nagy mennyiségben tartalmazza a fontos esszenciális zsírsavakat, az omega-3 és az omega-6 zsírsavakat. Ezek az anyagok nélkülözhetetlenek az egészséges idegrendszer kialakulásához és az idegsejtek regenerálódásához. De az izmok gyógyításában és a koleszterinszint csökkentésében is részt vesznek.
 • Az acai berry egy majdnem tökéletes aminosav összeállítást tartalmaz. Az aminosavak létfontosságúak az izmok megfelelő összehúzódásához, regenerációjához, fejlődéséhez, és az állóképesség, erő, folyamatos energiaellátás biztosításához. Antioxidáns, baktériumölő, gyulladáscsökkentő és antimutagén tulajdonsága van.
 • Bőséges forrása az antocianinoknak, melyek a flavonoidok egy különálló csoportját alkotják. Az American Chemical Society kísérlete szerint az antocianinok akár 50 %-kal is tudják javítani az inzulin termelést!
   

Méregtelenítés az acai berryvel
 

Ez a kis gyümölcs hatalmas erővel rendelkezik: számos gyógyhatása mellett a szervezet méregtelenítésében is kulcsfontosságú szerepet játszik. a gyümölcsöt szupergyümölcsként és a világ legtökéletesebb gyümölcseként emlegetik. Ez egy valódi csoda. De hogyan képes méregteleníteni a szervezetünket?
 

 1. Az acai berry antioxidáns tartalma igen magas. Az antioxidánsok azok az anyagok, melyek hatékonyan szembeszállnak a szabad gyökökkel, elpusztítják azokat, így megerősítik immunrendszerünket és eltávolítják a méreganyagokat.
 2. Az acai berry komoly súlycsökkentő hatással is rendelkezik, mivel képes összegyűjteni a toxikus anyagokat és azt eltávolítani a szervezetünkből, így kilókkal könnyebbé válthatunk.
 3. Az acai berry segít energetizálni, így a mai rohanó életvitel által megviselt szervezetünket új erővel tölti fel.
 4. Mivel eltávolítja a méreganyagokat, így mélyebben alszunk és kipihentebben ébredünk. A nap során pedig frissebbnek érezzük magunkat.
 5. A vérkeringés javításával is méregtelenítő funkcióját bizonyítja, hiszen az érfalakról távolítja el a különböző méreganyagokat.
 6. Segítségével bőrünk is megszabadul a káros szennyezőanyagoktól. A bogyó olyan egyedi összetevőket tartalmaz, melyek hozzásegítenek ahhoz, hogy bőröd fiatalabbnak nézzen ki.
 7. A méreganyagok eltűnésével szívünket is megerősíti. Az acai berry megadja a szívednek azokat a tápanyagokat, melyekre szüksége van, hogy az megfelelően működhessen.
 8. Szellemi képességeink is növekednek segítségével, mivel az idegrendszert is megtisztítja.
 9. Csökkenti a koleszterinszintet. Az emészthetetlen rostoknak köszönhetően képes azt a megfelelő szinten tartani.
 10. A szexuális teljesítőképesség növekedéséhez is hozzájárul.

 

Méregtelenítő termékek ITT!

5 Napos Fitness Program(Dr. Steinberger)

5 Napos Fitness Program (Dr. Steinberger)

5 napos méregtelenítő ivókúra a Dr. Steinbergertől - zöldség- és gyümölcslevekkel.

Ár: 8990 Ft
Megnézem

Emóció 7.84élőflórás, magas antioxidáns tartalmú étrend-kieg.

Emóció 7.84 élőflórás, magas antioxidáns tartalmú étrend-kieg.

EMÓCIÓ 7.84 élőflórás, magas flavonoid antioxidáns-tartalmú, immunerősítő étrend-kiegészítő ital.

Ár: 7990 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!